Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Tal Mecnun Gabal
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Qasem Ibn-Faisal verovert de bal door een tackle van achteren. Qasem Ibn-Faisal geeft een lange en hoge pass. Jaballah rent richting de bal. Bejaoumi onderschept slim de pass. Bejaoumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Chabbi verovert de bal door een tackle van achteren. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rapp rent richting de bal. Rapp geeft een lange en hoge pass. Sahbani rent richting de bal. Sahbani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Mecnun Gabal 0:1

44e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled passt de bal in één keer door. Sahbani is nu in balbezit. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 60%, Mecnun Gabal 40%.
Racil Tal - Mecnun Gabal 0:1

48e minuut.
Khaled raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toumi komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ettayeb zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rapp kopt de bal weg. Klungelig pakt Toumi de bal. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Toumi rent richting de bal. Toumi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toumi verovert de bal door een tackle van achteren. Toumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Mecnun Gabal 0:2

81e minuut.
Hmida passt de bal in één keer door. Sahbani is nu in balbezit. Simidi onderschept slim de pass. Toumi is nu in balbezit. Toumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 60%, Mecnun Gabal 40%.
Racil Tal - Mecnun Gabal 0:2