Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Zeit Ghabi Bençar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Tazariani passt de bal in één keer door. Oueslati is nu in balbezit. Oueslati passt de bal zonder na te denken. Laroussi rent richting de bal. Laroussi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Zeit - Ghabi Bençar 0:1

8e minuut.
Al-Dosari rent richting de bal. Hunyadi rent richting de bal. Al-Dosari begaat een overtreding. Al-Dosari krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Boumnijel probeert de bal met de borst te controleren. Hurajah is nu in balbezit. Boumnijel begaat een overtreding. Boumnijel krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hunyadi passt de bal in één keer door. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri passt de bal in één keer door. Laroussi rent richting de bal. Laroussi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 57%, Ghabi Bençar 43%.
Bezii Zeit - Ghabi Bençar 0:1

64e minuut.
Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari passt de bal met de wreef. Bouzaiene rent richting de bal. Hurajah rent richting de bal. Hurajah schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Zeit - Ghabi Bençar 1:1

65e minuut.
Laroussi probeert naar een medespeler te passen. Oueslati heeft problemen om de bal te vangen. Hurajah rent richting de bal. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tazariani is nu in balbezit. Tazariani geeft de bal voor. Santos probeert de bal aan de voet te houden. Laroussi rent richting de bal. Laroussi draait met de bal, schiet en ... Bugarani bokst de bal weg.

87e minuut.
Mkacher geeft een lange en hoge pass. Bahri kopt de bal weg. El-Jurowani rent richting de bal. Oueslati onderschept slim de pass. Oueslati schiet op doel. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Zeit 41%, Ghabi Bençar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Zeit - Ghabi Bençar 1:1