Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Wahda Badıl Alfa
Bayern Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi geeft een lange en hoge pass. Nijhhuis heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nijhhuis heeft problemen om de bal te vangen. Benhalima rent richting de bal. El-Jurowani heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 1:0

10e minuut.
Szwykowski passt de bal zonder na te denken. Del Francia heeft problemen om de bal te vangen. Del Francia speelt de bal door. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Benhalima rent richting de bal. Benhalima haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 2:0

18e minuut.
Mhadmi is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft een hoge lob. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szwykowski geeft de bal voor. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft de bal voor. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 3:0

20e minuut.
Flores met de inworp. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi met een sublieme pass. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 4:0

22e minuut.
Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi speelt de bal door. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani schiet op doel. Abd-al-Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 5:0

27e minuut.
Abd-al-Salam trapt de bal weg van het doel. Szwykowski kopt de bal weg. Benhalima rent richting de bal. Benhalima draait met de bal, schiet en ... Nijhhuis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 6:0

29e minuut.
Del Francia speelt de bal door. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra probeert naar een medespeler te passen. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Flores geeft de bal voor. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abd-al-Salam trapt de bal weg. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia passt de bal in één keer door. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Francia met de inworp. Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski geeft een hoge lob. Rouissi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rouissi rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 7:0

36e minuut.
Bakri geeft een hoge lob. Benhalima heeft problemen om de bal te vangen. Del Francia geeft een hoge lob. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 8:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abd-al-Salam met een harde bal richting middenveld. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. El-Jurowani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flores kopt de bal weg. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski passt de bal met de wreef. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 9:0

45e minuut.
Rouissi probeert naar een medespeler te passen. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia geeft een hoge lob. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 21%, Badıl Alfa 79%.
Al Wahda - Badıl Alfa 10:0

50e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nijhhuis is nu in balbezit. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Flores kopt de bal weg. Szwykowski heeft problemen om de bal te vangen. Szwykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Francia zal de hoekschop nemen. Flores kopt de bal weg. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 11:0

54e minuut.
Benhalimaya rent richting de bal. Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Salam bokst de bal weg.

55e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Klungelig pakt El-Jurowani de bal. Benhalima rent richting de bal. Benhalima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Flores kopt de bal weg. Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski passt de bal in één keer door. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia met een sublieme pass. Rouissi rent richting de bal. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 12:0

68e minuut.
Rahman geeft een hoge lob. Benhalimaya kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Benhalima springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 13:0

73e minuut.
Flores met de inworp. Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski passt de bal met de wreef. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ghassan kopt de bal weg. Daar is Szwykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwykowski passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Haytham geeft de bal voor. Szwykowski probeert de bal aan de voet te houden. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 14:0

88e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski geeft de bal voor. Haytham kopt de bal weg. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rouissi rent richting de bal. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 15:0

89e minuut.
Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Badıl Alfa 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 25%, Badıl Alfa 75%.
Al Wahda - Badıl Alfa 16:0