Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar Samak Esi Shibel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ayub onderschept slim de pass. Ayub passt de bal met de wreef. Siamiadi rent richting de bal. Ihab is nu in balbezit. Ihab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ayub geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chouchane met de inworp. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mahmud geeft een lange en hoge pass. Inworp. AhmadAla met een snelle inworp. Kabella rent richting de bal. Kabella geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yaseen is nu in balbezit. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayub is nu in balbezit. Siamiadi onderschept slim de pass. Siamiadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
El Makhloufi met een snelle inworp. El-Akil rent richting de bal. El-Akil geeft een lange en hoge pass. Ihab rent richting de bal. Ihab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Adjoulnaja met een harde bal richting middenveld. Yaseen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ihab de bal onder controle te krijgen. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - Esi Shibel 0:1

40e minuut.
Ejukezi passt de bal met de wreef. AhmadAla rent richting de bal. AhmadAla passt de bal in één keer door. Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar draait met de bal, schiet en ... Sarwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
El-Akil verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil passt de bal in één keer door. El Makhloufi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ihab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ihab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yasin trapt de bal weg. Yaseen kopt de bal weg. Muhammad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar Samak 51%, Esi Shibel 49%.
Ahmar Samak - Esi Shibel 0:1

48e minuut.
Daar is Husayn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella passt de bal met de wreef. Nizar is nu in balbezit. Nizar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
El Makhloufi probeert naar een medespeler te passen. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine rent richting de bal. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi geeft de bal voor. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayub de bal onder controle te krijgen. Yasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
El-Akil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atocha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar Samak 44%, Esi Shibel 56%.
Ahmar Samak - Esi Shibel 0:1