Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL AHLY89 SC nnssrr
Attack Tactiek 442
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Manar geeft een lange en hoge pass. Atif probeert de bal aan de voet te houden. Atif geeft de bal voor. Althaus rent richting de bal. Althaus haalt uit met een fantastische trap. Malle bokst de bal weg.

7e minuut.
Rozin geeft de bal voor. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus heeft problemen om de bal te vangen. Althaus draait met de bal, schiet en ... Malle probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Najib passt de bal met de wreef. Althaus is nu in balbezit. Althaus passt de bal in één keer door. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Abu-Yassen rent richting de bal. Althaus verovert de bal door een tackle van achteren. Althaus geeft een hoge lob. Lipiec springt en kopt de bal. Malle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Ismail, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Althaus rent richting de bal. Althaus geeft de bal voor. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:1

19e minuut.
Najib kopt de bal weg. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki geeft een hoge lob. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:2

23e minuut.
Atif probeert naar een medespeler te passen. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec geeft een hoge lob. Daar is Althaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Althaus draait met de bal, schiet en ... Malle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipiec rent richting de bal. Lipiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:3

26e minuut.
Khayri geeft de bal voor. Lipiec is nu in balbezit. Manar begaat een overtreding. Manar krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lipiec geeft een hoge lob. Althaus kan de bal niet met de borst controleren. Zerrouki rent richting de bal. Althaus onderschept slim de pass. Althaus schiet op doel. Malle bokst de bal weg.

36e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Radwan speelt de bal door. Ismail probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Althaus rent richting de bal. Althaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Althaus geeft een hoge lob. Manar heeft problemen om de bal te vangen. Lipiec rent richting de bal. Lipiec schiet op doel. Malle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:4

42e minuut.
Malik rent richting de bal. Althaus met een sublieme pass. Atif probeert naar een medespeler te passen. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY89 SC 70%, nnssrr 30%.
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:5

47e minuut.
Lipiec speelt de bal door. Atif heeft problemen om de bal te vangen. Lipiec rent richting de bal. Lipiec geeft een hoge lob. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:6

48e minuut.
Daar is Althaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu-Yassen is nu in balbezit. Althaus onderschept slim de pass. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:7

61e minuut.
Daar is El Assali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Allah is nu in balbezit. Abd-al-Allah geeft een hoge lob. Althaus is nu in balbezit. Althaus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abd-al-Allah geeft een hoge lob. Atif is nu in balbezit. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif onderschept slim de pass. Atif geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Lipiec de bal. Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Atif probeert naar een medespeler te passen. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL AHLY89 SC 53%, nnssrr 47%.
AL AHLY89 SC - nnssrr 0:7