Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Razal FC Talj
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Qusay passt de bal met de wreef. Usmi is nu in balbezit. Usmi passt de bal met de wreef. Ishaq is nu in balbezit. Ishaq schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Rushdi met een snelle inworp. Shakir is nu in balbezit. Shakir met een sublieme pass. Ishaq rent richting de bal. Ishaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Razal - FC Talj 0:1

17e minuut.
Nijhhuis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Shakir met een snelle inworp. Nahim heeft problemen om de bal te vangen. Nahim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Shakir speelt de bal door. Usmi rent richting de bal. Usmi passt de bal met de wreef. Ishaq is nu in balbezit. Ishaq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sharif trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nijhhuis de bal. Shakir speelt de bal door. Nahim rent richting de bal. Nahim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nahim geeft een hoge lob. Ishaq is nu in balbezit. Mahir begaat een overtreding. Mahir krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ishaq draait met de bal, schiet en ... Kassem met een sublieme pass. El Assali is nu in balbezit. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap. Fuhrabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aswad Razal - FC Talj 1:1

41e minuut.
Haj-Saleh geeft de bal voor. Hadden controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammoudi. Hammoudi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani probeert naar een medespeler te passen. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Razal 51%, FC Talj 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Razal - FC Talj 1:1

61e minuut.
Mahir passt de bal in één keer door. Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat passt de bal zonder na te denken. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Haj-Saleh speelt de bal door. Klungelig pakt Mahir de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qusay. Qusay krijgt een gele kaart.

79e minuut.
El Assali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu-Abdel met een snelle inworp. Hikmat is nu in balbezit. Hikmat draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Mahir geeft een lange en hoge pass. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil onderschept slim de pass. Fadil haalt uit met een fantastische trap. Fuhrabi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Razal 27%, FC Talj 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Razal - FC Talj 1:1