Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-ahlisa Racil Razal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Manar probeert naar een medespeler te passen. Bakri heeft problemen om de bal te vangen. Boughanmi is nu in balbezit. Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bakri rent richting de bal. Suri is nu in balbezit. Obeid onderschept slim de pass. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
al-ahlisa - Racil Razal 1:0

43e minuut.
Daar is Hasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramhe passt de bal zonder na te denken. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahlisa 41%, Racil Razal 59%.
al-ahlisa - Racil Razal 1:0

59e minuut.
Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid rent richting de bal. Al-Makajid is nu in balbezit. Obeid onderschept slim de pass. Obeid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Hasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramhe rent richting de bal. Ramhe passt de bal met de wreef. Obeid is nu in balbezit. Obeid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hasan geeft de bal voor. Abd-al-Ati is nu in balbezit. Abd-al-Ati geeft een lange en hoge pass. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Makajid geeft de bal voor. Abd-al-Razzaq bokst de bal weg.

80e minuut.
Manar rent richting de bal. Al-Makajid rent richting de bal. Manar verovert de bal door een tackle van achteren. Obeid is nu in balbezit. Obeid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Hasan geeft de bal voor. Figlis rent richting de bal. Suri begaat een overtreding. Suri krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Yaseen met een snelle inworp. Obeid probeert naar een medespeler te passen. Hasan is nu in balbezit. Figlis verovert de bal door een tackle van achteren. Figlis schiet op doel. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-ahlisa 42%, Racil Razal 58%.
al-ahlisa - Racil Razal 1:0