Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faregh Halib Zulmet Musstaqbal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. Abd-al-Hadi rent richting de bal. Hani rent richting de bal. Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Suwannakeeree rent richting de bal. El Shazly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwannakeeree. Suwannakeeree krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. El Shazly is nu in balbezit. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... El-Chamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 0:1

31e minuut.
Amal geeft een hoge lob. Julousuni rent richting de bal. Julousuni met een sublieme pass. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 0:2

39e minuut.
Jait is nu in balbezit. Jait passt de bal met de wreef. Benhalimaya is nu in balbezit. Rajab verovert de bal door een tackle van achteren. Rajab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hani controleert de bal met de borst. Abd-al-Hadi rent richting de bal. Abd-al-Hadi probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 0:3

42e minuut.
Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab begaat een overtreding. Farag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwannakeeree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 55%, Zulmet Musstaqbal 45%.
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 0:3

48e minuut.
Abd-al-Hadi rent richting de bal. Abd-al-Hadi passt de bal met de wreef. Hani rent richting de bal. Suwannakeeree verovert de bal door een tackle van achteren. Suwannakeeree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jait verovert de bal door een tackle van achteren. Jait geeft de bal voor. Manar kopt de bal weg. Rajab is nu in balbezit. Rajab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 1:3

71e minuut.
Farag passt de bal zonder na te denken. Imam is nu in balbezit. Imam met een sublieme pass. Abd-al-Hadi is nu in balbezit. Abd-al-Hadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 1:4

76e minuut.
Tahir geeft de bal voor. Daar is Hosni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aziz met een sublieme pass. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Imam met een sublieme pass. Abd-al-Hadi rent richting de bal. Suwannakeeree rent richting de bal. Abd-al-Hadi is nu in balbezit. Abd-al-Hadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sarwat is nu in balbezit. Hani geeft een hoge lob. Rida bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab rent richting de bal. Rajab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 39%, Zulmet Musstaqbal 61%.
Faregh Halib - Zulmet Musstaqbal 1:4