Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Balad ALWAHDA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mechergui passt de bal in één keer door. Abd-al-Hadi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaidi. Jaidi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mechergui is nu in balbezit. Qasim verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane is nu in balbezit. Qasim rent richting de bal. Qasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Balad - ALWAHDA 1:0

21e minuut.
Benarouche speelt de bal door. Salah is nu in balbezit. Salah probeert naar een medespeler te passen. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ... Ben Slimane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tawfiq passt de bal met de wreef. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane passt de bal met de wreef. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Balad - ALWAHDA 2:0

34e minuut.
Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawfiq geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rais de bal onder controle te krijgen. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Balad 46%, ALWAHDA 54%.
Al- Balad - ALWAHDA 2:0

51e minuut.
Salah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teldjoun met een snelle inworp. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sakhr geeft de bal voor. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Joman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet rent richting de bal. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ben Slimane trapt de bal weg van het doel. Benarouche kopt de bal weg. Baha heeft problemen om de bal te vangen. Teldjoun verovert de bal door een tackle van achteren. Teldjoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Baha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen. Baha rent richting de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bahri onderschept slim de pass. Bahri passt de bal zonder na te denken. Tabet is nu in balbezit. Benarouche onderschept slim de pass. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Suleiman is nu in balbezit. Suleiman geeft een hoge lob. Sakhr probeert de bal met de borst te controleren. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. Bahri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Balad - ALWAHDA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Balad 47%, ALWAHDA 53%.
Al- Balad - ALWAHDA 2:1