Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Burtuqal Hummam Burtuqal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Abd-al-Wahab kopt de bal weg. Mhadmi is nu in balbezit. Ibn-Seif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Seif haalt uit met een fantastische trap. Salman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 0:1

41e minuut.
Mushtaq geeft een lange en hoge pass. Bolgofiani kopt de bal weg. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub is nu in balbezit. Mahjoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 1:1

43e minuut.
Benarouche verovert de bal door een tackle van achteren. Benarouche met een sublieme pass. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 1:2

44e minuut.
Klungelig pakt Neagone de bal. Haliwa is nu in balbezit. Ibn-Seif onderschept slim de pass. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 46%, Hummam Burtuqal 54%.
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 1:2

48e minuut.
Eudeline is nu in balbezit. Mahjoub rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eudeline. Eudeline krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Atocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mansur de bal. Mansur passt de bal in één keer door. Benarouche is nu in balbezit. Benarouche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Haliwa is nu in balbezit. Haliwa passt de bal zonder na te denken. Daar is Benarouche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibn-Seif is nu in balbezit. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mansur speelt de bal door. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline passt de bal in één keer door. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 1:3

75e minuut.
Inworp. Rubeen met een snelle inworp. Haliwa probeert de bal met de borst te controleren. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone geeft de bal voor. Paal!

77e minuut.
Mansur passt de bal in één keer door. Eudeline is nu in balbezit. Eudeline passt de bal in één keer door. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Haliwa de bal. Abd-al-Wahab onderschept slim de pass. Abd-al-Wahab passt de bal met de wreef. Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Seif draait met de bal, schiet en ... Salman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 70%, Hummam Burtuqal 30%.
Al- Burtuqal - Hummam Burtuqal 1:3