Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Burtuqal Yamien Amira
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Mahjoub passt de bal met de wreef. Daar is Haliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Yamien Amira 0:1

3e minuut.
Sukbuni rent richting de bal. Haliwa rent richting de bal. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub haalt uit met een fantastische trap. Figlis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neagone bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab passt de bal met de wreef. Sukbuni is nu in balbezit. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 55%, Yamien Amira 45%.
Al- Burtuqal - Yamien Amira 0:1

59e minuut.
Ali passt de bal zonder na te denken. Neagone is nu in balbezit. Neagone haalt uit met een fantastische trap. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al- Burtuqal - Yamien Amira 1:1

80e minuut.
Mhadmi heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni passt de bal in één keer door. Rajab is nu in balbezit. Rajab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - Yamien Amira 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 51%, Yamien Amira 49%.
Al- Burtuqal - Yamien Amira 1:2