Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CODM MoHaMMeDiA FC Taroudant
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 38.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen good


1e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Fakhri geeft een hoge lob. Zahir kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fakhri zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zahir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nasri met de inworp. Rashidi rent richting de bal. Rashidi geeft een hoge lob. Paal! Ben Barek bokst de bal weg. Mellili is nu in balbezit. Mellili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 0:1

11e minuut.
Chouchane onderschept slim de pass. Chouchane met een sublieme pass. Klungelig pakt Mellili de bal. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hamidaoui speelt de bal door. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili passt de bal zonder na te denken. Rashidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ben Barek met een harde bal richting middenveld. Fikri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rashidi de bal onder controle te krijgen. Mellili rent richting de bal. Mellili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi passt de bal met de wreef. Daar is Mellili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellili schiet op doel. Ben Barek bokst de bal weg.

24e minuut.
Rashidi passt de bal zonder na te denken. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili rent richting de bal. Mellili draait met de bal, schiet en ... Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 0:2

28e minuut.
Hamidaoui onderschept slim de pass. Hamidaoui met een sublieme pass. Mellili is nu in balbezit. Mellili schiet op doel. Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 0:3

29e minuut.
Fikri met een sublieme pass. Rashidi is nu in balbezit. Mellili is nu in balbezit. Mellili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM MoHaMMeDiA 66%, FC Taroudant 34%.
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 0:4

46e minuut.
Mahimar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafawi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mansour is nu in balbezit. Rashidi verovert de bal door een tackle van achteren. Rashidi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen. Mellili rent richting de bal. Mellili haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
El Bahri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belakhdar rent richting de bal. Belakhdar speelt de bal door. Khalilo is nu in balbezit. Chedli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 1:4

61e minuut.
Belakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fikri. Belakhdar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kassemi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri passt de bal in één keer door. Mellili is nu in balbezit. Mellili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Fikri heeft problemen om de bal te vangen. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 1:5

69e minuut.
Mellili probeert de bal aan de voet te houden. Kassemi rent richting de bal. Kassemi speelt de bal door. Rashidi is nu in balbezit. Rashidi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Faraj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghandouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fakhri de bal. Fakhri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rashidi onderschept slim de pass. Rashidi geeft de bal voor. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar draait met de bal, schiet en ... Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 1:6

80e minuut.
Mellili onderschept slim de pass. Mansour rent richting de bal. Mellili begaat een overtreding. Mellili krijgt een gele kaart. Mansour raakt geblesseerd tijdens het duel. Mansour met een snel genomen vrije trap. Imam heeft problemen om de bal te vangen. Khalilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandouri probeert naar een medespeler te passen. Fakhri speelt de bal door. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Khalilo kopt de bal weg. Kassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassemi geeft een hoge lob. Khalilo heeft problemen om de bal te vangen. Khalilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CODM MoHaMMeDiA 61%, FC Taroudant 39%.
CODM MoHaMMeDiA - FC Taroudant 1:6