Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Losers United real dragon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ghandour is nu in balbezit. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak draait met de bal, schiet en ... Bouhouni bokst de bal weg.

33e minuut.
Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib begaat een overtreding. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ghandour verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi schiet op doel. Ghandour probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - real dragon 1:0

45e minuut.
Chedli passt de bal met de wreef. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losers United 52%, real dragon 48%.
Losers United - real dragon 1:0

47e minuut.
Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Askari geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalali rent richting de bal. Kalali schiet op doel. Hamidaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mazini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - real dragon 2:0

63e minuut.
Benmbark geeft een hoge lob. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi met een sublieme pass. Kalali is nu in balbezit. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Majadi is nu in balbezit. Majadi passt de bal in één keer door. Benabderrazak is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losers United 49%, real dragon 51%.
Losers United - real dragon 2:0