Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loei Thai Army FC Mocklog
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Peerakrit controleert de bal met de borst. Chung Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peerakrit. Chung Kit moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chung Kit kan niet meer verder spelen. bin Mat Dali komt het veld opgelopen. bin Mat Dali met een snel genomen vrije trap. Kraisomdech controleert de bal met de borst. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Apiratenawong is nu in balbezit. Apiratenawong speelt de bal door. Jujang is nu in balbezit. Jujang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sanpakij is nu in balbezit. Yingsawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yingsawa probeert naar een medespeler te passen. Jujang rent richting de bal. Jujang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Peerakrit rent richting de bal. Peerakrit passt de bal zonder na te denken. Jujang heeft problemen om de bal te vangen. Yingsawa is nu in balbezit. Yingsawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Banjopsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Saad rent richting de bal. Kraisomdech rent richting de bal. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad haalt uit met een fantastische trap. Lamphun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 49%, Mocklog 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loei Thai Army FC - Mocklog 0:0

47e minuut.
Apiratenawong heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanpakij. Apiratenawong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apiratenawong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jujang rent richting de bal. Jujang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Poonsak Tawatchai passt de bal met de wreef. bin Saad rent richting de bal. Somchit verovert de bal door een tackle van achteren. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jaoenratsamee geeft de bal voor. Inworp. Sirisayun met de inworp. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Tzung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzung geeft de bal voor. Junheng kopt de bal weg. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loei Thai Army FC - Mocklog 1:0

70e minuut.
Jujang is nu in balbezit. Yingsawa rent richting de bal. Jujang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingsawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Junheng onderschept slim de pass. Somchit geeft een lange en hoge pass. Ratanajaroen is nu in balbezit. Jujang verovert de bal door een tackle van achteren. Jujang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loei Thai Army FC 44%, Mocklog 56%.
Loei Thai Army FC - Mocklog 1:0