Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchabun Dodgers Chaiyaphum Bank FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasertsri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech schiet op doel. Bamkua probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchabun Dodgers - Chaiyaphum Bank FC 1:0

6e minuut.
Khondee is nu in balbezit. Puma onderschept slim de pass. Sagae begaat een overtreding. Sagae krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Angkulawattanachai rent richting de bal. Kaewsang verovert de bal door een tackle van achteren. Kaewsang probeert naar een medespeler te passen. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chunmin probeert naar een medespeler te passen. Puma rent richting de bal. Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puma onderschept slim de pass. Puma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Khondee kan de bal niet met de borst controleren. Chunmin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khondee. Khondee krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Puma de bal onder controle te krijgen. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khondee. Khondee krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Sagae geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kaewsang de bal onder controle te krijgen. Chusri is nu in balbezit. Chusri geeft een hoge lob. Angkulawattanachai probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 46%, Chaiyaphum Bank FC 54%.
Phetchabun Dodgers - Chaiyaphum Bank FC 1:0

55e minuut.
Daar is Chusri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraisomdech is nu in balbezit. Kraisomdech passt de bal met de wreef. Prasertsri is nu in balbezit. Prasertsri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchabun Dodgers - Chaiyaphum Bank FC 2:0

66e minuut.
Chunmin is nu in balbezit. Chunmin passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaewsang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puma rent richting de bal. Puma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Samsee rent richting de bal. Chunmin is nu in balbezit. Kaewsang maakt een afschuwelijke overtreding. Kaewsang krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Yingsawa speelt de bal door. Liwen met een sublieme pass. Sagae heeft problemen om de bal te vangen. Puma rent richting de bal. Puma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nikornjamnong geeft een hoge lob. Chingtana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingsawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chingtana moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chingtana kan niet meer verder spelen. Rakdetch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchabun Dodgers 56%, Chaiyaphum Bank FC 44%.
Phetchabun Dodgers - Chaiyaphum Bank FC 2:0