Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hiperactivos Escorpiones Caminantes Futbolistas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Morales is nu in balbezit. Abrego begaat een overtreding. Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabí zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castro kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft de bal voor. Márquez is nu in balbezit. Mayén onderschept slim de pass. Mayén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tobar rent richting de bal. Tobar passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Mayén rent richting de bal. Mayén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 59%, Caminantes Futbolistas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hiperactivos Escorpiones - Caminantes Futbolistas 0:0

51e minuut.
Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayén verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga is nu in balbezit. Mayén rent richting de bal. Mayén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rabí rent richting de bal. Mayén onderschept slim de pass. Mayén geeft de bal voor. Klungelig pakt Abrego de bal. Abrego geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colunga rent richting de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Caminantes Futbolistas 0:1

56e minuut.
Calero Suárez geeft een lange en hoge pass. Abrego rent richting de bal. Abrego met een sublieme pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales geeft de bal voor. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo onderschept slim de pass. Erazo geeft de bal voor. Fernelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Muñoz met een sublieme pass. Daar is Léster Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayén is nu in balbezit. Mayén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 51%, Caminantes Futbolistas 49%.
Hiperactivos Escorpiones - Caminantes Futbolistas 0:1