Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porcinos FC Manudos
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca begaat een overtreding. Saca krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Doeltrap. Hernandez trapt de bal weg. Lukavica kopt de bal weg. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saca rent richting de bal. Saca haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal aan de voet te houden. Manrique bokst de bal weg. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca draait met de bal, schiet en ... Cronqvist maakt een snoekduik en kopt de bal. Manrique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Manudos 0:1

5e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Dumur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ortega de bal. Lukavica is nu in balbezit. Lukavica geeft een hoge lob. Manrique bokst de bal weg.

14e minuut.
Stamm rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Stamm is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski onderschept slim de pass. Rawski probeert naar een medespeler te passen. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Manudos 0:2

21e minuut.
Lazo Cruz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rawski de bal. Rawski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chigüila speelt de bal door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal met de wreef. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Manudos 0:3

26e minuut.
Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera maakt een afschuwelijke overtreding. Dumur raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumur met een snel genomen vrije trap. Saca is nu in balbezit. Saca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Manudos 0:4

36e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Carmel met een sublieme pass. Stamm is nu in balbezit. Portillo rent richting de bal. Portillo draait met de bal, schiet en ... Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 63%, Manudos 37%.
Porcinos FC - Manudos 0:4

55e minuut.
Răcaru met een sublieme pass. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist speelt de bal door. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cronqvist kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Saca onderschept slim de pass. Saca draait met de bal, schiet en ... Manrique maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porcinos FC - Manudos 0:5

63e minuut.
Ortega rent richting de bal. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur probeert naar een medespeler te passen. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera passt de bal met de wreef. Dumur heeft problemen om de bal te vangen. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel. Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ortega kopt de bal weg. Morales met een sublieme pass. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porcinos FC 41%, Manudos 59%.
Porcinos FC - Manudos 0:5