Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manudos JESHUA
442 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Lukavica rent richting de bal. Lukavica passt de bal in één keer door. Cronqvist is nu in balbezit. Daar is Cronqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 1:0

5e minuut.
Cronqvist is nu in balbezit. Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 2:0

10e minuut.
Cronqvist passt de bal zonder na te denken. Daar is Lukavica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukavica passt de bal zonder na te denken. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 3:0

15e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cronqvist de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru speelt de bal door. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Portillo rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega passt de bal met de wreef. Rawski rent richting de bal. Rawski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Vizcarra de bal. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vizcarra de bal onder controle te krijgen. Hernandez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 3:1

34e minuut.
Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Ortega passt de bal met de wreef. Răcaru probeert de bal aan de voet te houden. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Estrada is nu in balbezit. Estrada met een sublieme pass. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Neimar Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal zonder na te denken. Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Carmel de bal onder controle te krijgen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí onderschept slim de pass. Tobí geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 47%, JESHUA 53%.
Manudos - JESHUA 3:1

52e minuut.
Rawski probeert naar een medespeler te passen. Lukavica rent richting de bal. Lukavica probeert naar een medespeler te passen. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Huezo rent richting de bal. Cronqvist onderschept slim de pass. Cronqvist met een sublieme pass. Saca rent richting de bal. Saca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Saca passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega speelt de bal door. Cronqvist is nu in balbezit. Cronqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 4:1

58e minuut.
Léster Blanco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răcaru de bal. Răcaru passt de bal met de wreef. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Răcaru met een snelle inworp. Rawski rent richting de bal. Rawski geeft de bal voor. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 5:1

68e minuut.
Neimar Miranda passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo speelt de bal door. Cronqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duarte trapt de bal weg. Dumur kopt de bal weg. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Duarte bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal met de wreef. Cronqvist rent richting de bal. Cronqvist draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manudos - JESHUA 6:1

84e minuut.
Neimar Miranda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montaner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manudos 39%, JESHUA 61%.
Manudos - JESHUA 6:1