Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3-2 fc C D Fas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Escobar speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - C D Fas 0:1

11e minuut.
Gaspar geeft de bal voor. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - C D Fas 0:2

13e minuut.
Mayer Gil rent richting de bal. Macora Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Macora Castillo geeft een hoge lob. Punyed is nu in balbezit. Punyed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - C D Fas 1:2

15e minuut.
Rubio onderschept slim de pass. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes geeft de bal voor. Calero Suárez rent richting de bal. Calero Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hernandez zijn tegenspeler op de grond. Calero Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carbajal met een snel genomen vrije trap. Matassano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. Matassano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carbajal geeft een hoge lob. Calero Suárez is nu in balbezit. Calero Suárez geeft een lange en hoge pass. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Portillo rent richting de bal. Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - C D Fas 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 58%, C D Fas 42%.
3-2 fc - C D Fas 1:3

51e minuut.
Punyed is nu in balbezit. Escobar met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaspar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Valdez geeft een hoge lob. Macora Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Reyes de bal. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal in één keer door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3-2 fc - C D Fas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3-2 fc 72%, C D Fas 28%.
3-2 fc - C D Fas 1:4