Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voladores Cocodrilos La manada
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Solís rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Santos Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Véliz met een snelle inworp. Klungelig pakt Chachagua de bal. Chachagua speelt de bal door. Mondragon rent richting de bal. Mondragon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Carballo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chachagua. Carballo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Purdy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voladores Cocodrilos - La manada 1:0

29e minuut.
Véliz rent richting de bal. Carballo onderschept slim de pass. Carballo met een sublieme pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragon rent richting de bal. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voladores Cocodrilos - La manada 1:1

33e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Solís begaat een overtreding. Moscoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Benítez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voladores Cocodrilos - La manada 2:1

38e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voladores Cocodrilos - La manada 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 55%, La manada 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voladores Cocodrilos - La manada 2:2

51e minuut.
Véliz passt de bal in één keer door. Barahona rent richting de bal. Barahona passt de bal met de wreef. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Mondragon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purdy geeft een hoge lob. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Moscoso met een sublieme pass. Véliz speelt de bal door. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 59%, La manada 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voladores Cocodrilos - La manada 2:2