Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdidos Grandes Super Strikas 503
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chamagua Estrada trapt de bal weg van het doel. Cienfuegos kopt de bal weg. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mariona speelt de bal door. Paz speelt de bal door. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdidos Grandes - Super Strikas 503 1:0

43e minuut.
Salinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cisneros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdidos Grandes 47%, Super Strikas 503 53%.
Perdidos Grandes - Super Strikas 503 1:0

66e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Paz probeert naar een medespeler te passen. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Chamagua Estrada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco met een sublieme pass. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perdidos Grandes - Super Strikas 503 1:1

90e minuut.
Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan geeft de bal voor. Ortiz kopt de bal weg. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdidos Grandes 49%, Super Strikas 503 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perdidos Grandes - Super Strikas 503 1:1