Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianz a Flojos Extraterrestres
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Renderos Iraheta rent richting de bal. Argueta rent richting de bal. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta schiet op doel. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alianz a - Flojos Extraterrestres 0:1

9e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Abrego rent richting de bal. Abrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alianz a - Flojos Extraterrestres 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianz a 56%, Flojos Extraterrestres 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alianz a - Flojos Extraterrestres 1:1

54e minuut.
Ayala met een snelle inworp. Carabantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carabantes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carabantes kan niet meer verder spelen. Quintanilla komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Larín onderschept slim de pass. Larín passt de bal zonder na te denken. Argueta is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alianz a - Flojos Extraterrestres 1:2

73e minuut.
Argueta probeert de bal aan de voet te houden. Renderos Iraheta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argueta. Argueta krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Ayala de bal. Pizarro is nu in balbezit. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pizarro de bal. Pizarro geeft de bal voor. Hidalgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianz a 40%, Flojos Extraterrestres 60%.
alianz a - Flojos Extraterrestres 1:2