Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Extraterrestres Super Strikas 503
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Cabral passt de bal zonder na te denken. Flores geeft een hoge lob. Santos Ortiz kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinoza krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mariona geeft een lange en hoge pass. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Vargas kan de bal niet met de borst controleren. Vargas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal met de wreef. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Extraterrestres 44%, Super Strikas 503 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Extraterrestres - Super Strikas 503 0:0

53e minuut.
Paz passt de bal met de wreef. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon rent richting de bal. Mondragon draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

77e minuut.
Lazo Cruz rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mayer Gil de bal. Mayer Gil schiet op doel. Léster Blanco bokst de bal weg.

80e minuut.
Renderos Iraheta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hidalgo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Moscoso geeft een lange en hoge pass. Pizarro probeert de bal aan de voet te houden. Espinoza rent richting de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Extraterrestres - Super Strikas 503 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Extraterrestres 43%, Super Strikas 503 57%.
Flojos Extraterrestres - Super Strikas 503 0:1