Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Míticos Huracanes Firpo a.d
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Robles probeert naar een medespeler te passen. Alfaro is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal met de wreef. Caballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kattan rent richting de bal. Kattan schiet op doel. Lizama kopt de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een hoge lob. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Míticos Huracanes - Firpo a.d 1:0

45e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles is nu in balbezit. Kattan is nu in balbezit. Kattan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Míticos Huracanes - Firpo a.d 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Míticos Huracanes 43%, Firpo a.d 57%.
Míticos Huracanes - Firpo a.d 2:0

46e minuut.
Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Sagastume is nu in balbezit. Gutiérrez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles speelt de bal door. Kattan is nu in balbezit. Kattan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan draait met de bal, schiet en ... Caballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Míticos Huracanes 50%, Firpo a.d 50%.
Míticos Huracanes - Firpo a.d 2:0