Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bios FC Triunfantes Soberanos
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
García met een snelle inworp. Blas Lizama heeft problemen om de bal te vangen. Blas Lizama passt de bal met de wreef. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Blas Lizama geeft een lange en hoge pass. Solís rent richting de bal. Mejia maakt een afschuwelijke overtreding. Mejia krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo speelt de bal door. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Cuellar controleert de bal met de borst. Acosta rent richting de bal. Solís onderschept slim de pass. Solís haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Montaner is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Valencia de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 51%, Triunfantes Soberanos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bios FC - Triunfantes Soberanos 0:0

56e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís passt de bal zonder na te denken. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bios FC - Triunfantes Soberanos 1:0

58e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal in één keer door. Blas Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas Lizama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Blas Lizama geeft de bal voor. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel. Moscoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bios FC - Triunfantes Soberanos 1:1

89e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chavarría. Chavarría krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bios FC 49%, Triunfantes Soberanos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bios FC - Triunfantes Soberanos 1:1