Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedosos Ratones Flojos Mamíferos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Chachagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - Flojos Mamíferos 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerritos met een snelle inworp. Abrego rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abrego passt de bal met de wreef. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Ortega is nu in balbezit. Bonilla rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sagastume geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solís met een snelle inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedosos Ratones 49%, Flojos Mamíferos 51%.
Miedosos Ratones - Flojos Mamíferos 1:0

52e minuut.
Sagastume geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Calderón Sol is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel. Chachagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Inworp. Guerra met de inworp. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Abrego passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Chachagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Ortega speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedosos Ratones - Flojos Mamíferos 2:0

72e minuut.
Ortega rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft de bal voor. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Sagastume onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Castro krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón Sol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alarcón geeft de bal voor. Abrego is nu in balbezit. Abrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedosos Ratones 57%, Flojos Mamíferos 43%.
Miedosos Ratones - Flojos Mamíferos 2:0