Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Beets kingston lokomotiv
Normal Tactiek Ale 433
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 59.3
weak Schieten incredible
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Neil onderschept slim de pass. Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải passt de bal met de wreef. Khomutskikh heeft problemen om de bal te vangen. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Eberharter rent richting de bal. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter speelt de bal door. Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Eberharter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:1

6e minuut.
Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth passt de bal in één keer door. Daar is Creary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth verovert de bal door een tackle van achteren. Orth draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Poskočil heeft problemen om de bal te vangen. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley is nu in balbezit. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Khomutskikh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Taylor met een harde bal richting middenveld. Phú Hải kopt de bal weg. Khomutskikh is nu in balbezit. Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Poskočil verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải speelt de bal door. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:2

15e minuut.
Orth onderschept slim de pass. Orth passt de bal met de wreef. Eberharter speelt de bal door. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil geeft een hoge lob. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Eberharter verovert de bal door een tackle van achteren. Eberharter passt de bal zonder na te denken. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft de bal voor. Khomutskikh krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Reid kopt de bal weg. Klungelig pakt Orth de bal. Orth geeft de bal voor. Khomutskikh krijgt zijn hoofd ertegen. Reid probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Reid geeft een lange en hoge pass. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki passt de bal zonder na te denken. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sewell met een snelle inworp. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil verovert de bal door een tackle van achteren. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:4

25e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd met een sublieme pass. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth onderschept slim de pass. Orth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:5

28e minuut.
Phú Hải speelt de bal door. Aristigueta rent richting de bal. Phú Hải geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:6

29e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh onderschept slim de pass. Poskočil is nu in balbezit. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:7

30e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley rent richting de bal. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Khomutskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:8

32e minuut.
Priestley rent richting de bal. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson is nu in balbezit. Khomutskikh onderschept slim de pass. Khomutskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:9

34e minuut.
Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil geeft een hoge lob. Hrafnsson kopt de bal weg. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Taylor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:10

36e minuut.
Eberharter probeert de bal met de borst te controleren. Eberharter passt de bal in één keer door. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Poskočil de bal. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:11

39e minuut.
Gadecki geeft een hoge lob. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:12

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Taylor niet meer kan verder spelen. Samuels komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gadecki geeft een hoge lob. Poskočil controleert de bal met de borst. Poskočil passt de bal met de wreef. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 88%, kingston lokomotiv 12%.
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:13

47e minuut.
Priestley rent richting de bal. Eberharter onderschept slim de pass. Eberharter passt de bal in één keer door. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Samuels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:14

48e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Orth rent richting de bal. Orth met een sublieme pass. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft een hoge lob. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:15

52e minuut.
Poskočil heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải passt de bal in één keer door. Daar is Khomutskikh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Khomutskikh verovert de bal door een tackle van achteren. Khomutskikh met een sublieme pass. Klungelig pakt Poskočil de bal. Poskočil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Orth rent richting de bal. Orth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eberharter de bal. Eberharter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Samuels trapt de bal weg van het doel. Phú Hải kopt de bal weg. Daar is Reid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskočil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Khomutskikh maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth draait met de bal, schiet en ... Samuels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:16

63e minuut.
Gadecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth geeft een lange en hoge pass. Poskočil is nu in balbezit. Poskočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:17

64e minuut.
Daar is Orth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth geeft de bal voor. Phú Hải kopt de bal weg. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Samuels bokst de bal weg. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter verovert de bal door een tackle van achteren. Eberharter draait met de bal, schiet en ... Samuels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:18

67e minuut.
Creary met de inworp. Eberharter met een sublieme pass. Reid is nu in balbezit. Khomutskikh onderschept slim de pass. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:19

68e minuut.
Poskočil probeert naar een medespeler te passen. Eberharter is nu in balbezit. Eberharter passt de bal zonder na te denken. Khomutskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomutskikh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Neil is nu in balbezit. Poskočil verovert de bal door een tackle van achteren. Reid is nu in balbezit. Poskočil onderschept slim de pass. Poskočil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Eberharter probeert de bal met de borst te controleren. Eberharter passt de bal in één keer door. Khomutskikh rent richting de bal. Khomutskikh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:20

76e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poskočil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khomutskikh maakt een snoekduik en kopt de bal. Samuels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Poskočil rent richting de bal. Poskočil passt de bal in één keer door. Phú Hải speelt de bal door. Eberharter rent richting de bal. Eberharter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:21

79e minuut.
Phú Hải passt de bal zonder na te denken. Poskočil rent richting de bal. Poskočil passt de bal in één keer door. Phú Hải is nu in balbezit. Phú Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khomutskikh is nu in balbezit. Khomutskikh haalt uit met een fantastische trap. Samuels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:22

83e minuut.
Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter geeft een lange en hoge pass. Daar is Reid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Khomutskikh de bal. Phú Hải speelt de bal door. Poskočil rent richting de bal. Poskočil schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Sinclair kopt de bal weg. Aristigueta rent richting de bal. Aristigueta speelt de bal door. Poskočil heeft problemen om de bal te vangen. Poskočil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:23

88e minuut.
Eberharter passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Khomutskikh krijgt zijn hoofd ertegen. Samuels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Beets 88%, kingston lokomotiv 12%.
Rude Beets - kingston lokomotiv 0:24