Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARSAL wilsons strikers
433 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen weak


11e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Chytroń verovert de bal door een tackle van achteren. Chytroń speelt de bal door. Pârvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dawkins trapt de bal weg van het doel. Matano kopt de bal weg. Klungelig pakt Menéndez de bal. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 0:1

24e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle onderschept slim de pass. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARSAL - wilsons strikers 1:1

39e minuut.
Guarisco met een harde bal richting middenveld. Matano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano passt de bal met de wreef. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dias geeft een lange en hoge pass. Gämperle heeft problemen om de bal te vangen. Gämperle speelt de bal door. Menéndez heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Dawkins bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vianna neemt de hoekschop. Menéndez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 50%, wilsons strikers 50%.
BARSAL - wilsons strikers 1:2

51e minuut.
Bidas speelt de bal door. Matano is nu in balbezit. Matano met een sublieme pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:3

61e minuut.
Pârvulescu kopt de bal weg. Bidas probeert de bal met de borst te controleren. Bidas passt de bal zonder na te denken. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochicchio komt het veld opgelopen. Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matano is nu in balbezit. Matano passt de bal zonder na te denken. Bochicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Dawkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:5

80e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Bochicchio geeft een hoge lob. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:6

82e minuut.
Lawrence speelt de bal door. Zicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicke passt de bal met de wreef. Bidas met een sublieme pass. Bochicchio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BARSAL - wilsons strikers 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARSAL 68%, wilsons strikers 32%.
BARSAL - wilsons strikers 1:7