Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Rangers Stokes Kingz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cargill met een snelle inworp. Chin-Sue met een sublieme pass. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McDonald de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Rangers - Stokes Kingz 0:1

6e minuut.
Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziadie geeft een lange en hoge pass. King heeft problemen om de bal te vangen. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue begaat een overtreding. McDonald raakt geblesseerd tijdens het duel. Reid komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Rangers - Stokes Kingz 0:2

35e minuut.
Ralph passt de bal in één keer door. Whittaker is nu in balbezit. Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels onderschept slim de pass. Samuels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Rangers - Stokes Kingz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Rangers 56%, Stokes Kingz 44%.
Kaiapoi Rangers - Stokes Kingz 1:2

75e minuut.
Gardner geeft de bal voor. Inworp. Hollis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph onderschept slim de pass. Ralph probeert naar een medespeler te passen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Howell geeft de bal voor. Neil rent richting de bal. Neil geeft een hoge lob. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Rangers 46%, Stokes Kingz 54%.
Kaiapoi Rangers - Stokes Kingz 1:2