Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Boyz Gallant Eagles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lisbie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daley is nu in balbezit. Daley geeft de bal voor. Creary rent richting de bal. Creary met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Campbell-Ryce met de inworp. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley onderschept slim de pass. Daley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Boyz - Gallant Eagles 0:1

18e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Nelson rent richting de bal. Creary rent richting de bal. Nelson onderschept slim de pass. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Infamous Boyz - Gallant Eagles 1:1

23e minuut.
Creary passt de bal in één keer door. Hayles is nu in balbezit. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles verovert de bal door een tackle van achteren. Hayles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce passt de bal zonder na te denken. Daley is nu in balbezit. Hayles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Creary is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Creary met een sublieme pass. Francis probeert de bal aan de voet te houden. Scarlett is nu in balbezit. Thomas onderschept slim de pass. Thomas geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 58%, Gallant Eagles 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Boyz - Gallant Eagles 1:1

47e minuut.
Crawford met een sublieme pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson draait met de bal, schiet en ... Moore bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Harris trapt de bal weg van het doel. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Scarlett is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis passt de bal met de wreef. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal zonder na te denken. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Creary passt de bal zonder na te denken. Hayles rent richting de bal. Brown rent richting de bal. Daley is nu in balbezit. Daley draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 55%, Gallant Eagles 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Boyz - Gallant Eagles 1:1