Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Crows Crazy Burst
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Brown passt de bal zonder na te denken. Lisbie is nu in balbezit. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn geeft de bal voor. Ricketts krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds met een sublieme pass. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Davis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Crows - Crazy Burst 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howell met een snelle inworp. Lisbie is nu in balbezit. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Crows - Crazy Burst 1:1

24e minuut.
Mendes kopt de bal weg. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Littlejohn krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Littlejohn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziadie met de inworp. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mendes passt de bal in één keer door. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie geeft de bal voor. Mendes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Crows 61%, Crazy Burst 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Crows - Crazy Burst 1:1

58e minuut.
Hollis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziadie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Willams heeft problemen om de bal te vangen. Willams geeft de bal voor. Lisbie is nu in balbezit. Mendes onderschept slim de pass. Mendes draait met de bal, schiet en ... Beech bokst de bal weg. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie draait met de bal, schiet en ... Beech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Crows - Crazy Burst 1:2

70e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Moore rent richting de bal. Messam rent richting de bal. Moore onderschept slim de pass. Moore geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziadie met een snelle inworp. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Crows - Crazy Burst 1:3

89e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Crows 49%, Crazy Burst 51%.
Horrible Crows - Crazy Burst 1:3