Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Eagles Horrible Manurewa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creary zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardner is nu in balbezit. Daley onderschept slim de pass. Daley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Klungelig pakt King de bal. Dias is nu in balbezit. King verovert de bal door een tackle van achteren. King geeft een lange en hoge pass. Moore bokst de bal weg. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Eagles - Horrible Manurewa 0:1

14e minuut.
Scarlett onderschept slim de pass. Moore onderschept slim de pass. Moore met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dias met een snelle inworp. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal zonder na te denken. Hayles is nu in balbezit. Hayles draait met de bal, schiet en ... Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore speelt de bal door. Klungelig pakt Francis de bal. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gardner met de inworp. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Creary maakt een afschuwelijke overtreding. Creary krijgt een gele kaart. Sinclair is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sinclair met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Eagles 68%, Horrible Manurewa 32%.
Gallant Eagles - Horrible Manurewa 0:1

52e minuut.
Moore is nu in balbezit. Daley begaat een overtreding. Moore raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferguson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. King is nu in balbezit. King geeft een hoge lob. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moore trapt de bal weg. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal in één keer door. King rent richting de bal. King geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moore speelt de bal door. Gardner kopt de bal weg. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Eagles 48%, Horrible Manurewa 52%.
Gallant Eagles - Horrible Manurewa 0:1