Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Boyz AFC Wolves
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Inworp. Campbell-Ryce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Simmonds de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Neil probeert naar een medespeler te passen. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds probeert naar een medespeler te passen. McCallum is nu in balbezit. McCallum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Simmonds speelt de bal door. Neil heeft problemen om de bal te vangen. Neil probeert naar een medespeler te passen. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal zonder na te denken. Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Thomas schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Simmonds rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 48%, AFC Wolves 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Boyz - AFC Wolves 0:0

57e minuut.
Hall met een snelle inworp. Campbell-Ryce kan de bal niet met de borst controleren. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Crawford rent richting de bal. Phillips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crawford raakt geblesseerd tijdens het duel. Thomas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fuller bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Boyz - AFC Wolves 1:0

75e minuut.
Simpson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sawyers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds draait met de bal, schiet en ... Harris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis geeft de bal voor. Green is nu in balbezit. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Fuller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuller met een sublieme pass. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Boyz - AFC Wolves 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Boyz 41%, AFC Wolves 59%.
Infamous Boyz - AFC Wolves 2:0