Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Horses Magic Karori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hall passt de bal in één keer door. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sewell rent richting de bal. Boyd is nu in balbezit. Sewell is nu in balbezit. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel. Willams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Horses - Magic Karori 0:1

33e minuut.
Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messam rent richting de bal. Boyd maakt een afschuwelijke overtreding. Boyd krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sewell rent richting de bal. Sewell geeft een hoge lob. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Harris is nu in balbezit. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Lawrence passt de bal in één keer door. Sewell rent richting de bal. Sewell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Horses 54%, Magic Karori 46%.
Calm Horses - Magic Karori 0:1

55e minuut.
Powell geeft een lange en hoge pass. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollis raakt geblesseerd tijdens het duel. Hollis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Messam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boyd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sewell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Messam de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd rent richting de bal. Boyd passt de bal met de wreef. Sewell rent richting de bal. Sewell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Byfield controleert de bal met de borst. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft de bal voor. Willams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Horses 39%, Magic Karori 61%.
Calm Horses - Magic Karori 0:1