Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Red Bull
pcpal Tactiek def1
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 67.9
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Red Bull 0:1

14e minuut.
Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă geeft de bal voor. Deegan speelt de bal door. Chávez geeft een lange en hoge pass. Aguilar springt en kopt de bal. Miquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Juantorena kopt de bal weg. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudziński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juantorena rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cu - Red Bull 1:1

29e minuut.
Calzadilla met een sublieme pass. Kruszczyński rent richting de bal. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge geeft een hoge lob. Juantorena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Red Bull 2:1

35e minuut.
Iser speelt de bal door. Aparicio probeert de bal met de borst te controleren. Calzadilla begaat een overtreding. Calzadilla krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Miñambres Pascual is nu in balbezit. Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Dudziński is nu in balbezit. Dudziński geeft een hoge lob. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Monge rent richting de bal. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński passt de bal in één keer door. Monge geeft de bal voor. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal. Iser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 65%, Red Bull 35%.
Juventus.cu - Red Bull 2:1

53e minuut.
Miñambres Pascual geeft de bal voor. Klungelig pakt Demurtas de bal. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. Iser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Red Bull 3:1

65e minuut.
Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena geeft de bal voor. Igelmeier is nu in balbezit. Dudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kruszczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balmaseda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 52%, Red Bull 48%.
Juventus.cu - Red Bull 3:1