Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marianao FC BarcaAL
Form 5-V-2CE Tactiek CanBarça
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 67.1
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Brzóska passt de bal in één keer door. Schild is nu in balbezit. Schild geeft een lange en hoge pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Soler bokst de bal weg.

36e minuut.
Brzóska is nu in balbezit. Van Acker verovert de bal door een tackle van achteren. Van Acker geeft een lange en hoge pass. Cepero springt en kopt de bal. Bartolomé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - BarcaAL 0:1

41e minuut.
Cepero kan de bal niet met de borst controleren. Boca rent richting de bal. Cepero onderschept slim de pass. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - BarcaAL 0:2

43e minuut.
Keane passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lugo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lugo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 54%, BarcaAL 46%.
Marianao FC - BarcaAL 0:2

52e minuut.
Brzóska probeert naar een medespeler te passen. Villena speelt de bal door. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly schiet op doel. Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Villena passt de bal zonder na te denken. Tofiqli verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska geeft een hoge lob. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Santos passt de bal in één keer door. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker probeert naar een medespeler te passen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marianao FC - BarcaAL 0:3

71e minuut.
Villena kopt de bal weg. Saadallah heeft problemen om de bal te vangen. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Soler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marianao FC 53%, BarcaAL 47%.
Marianao FC - BarcaAL 0:3