Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cubans All Star FC AGT FC
RafaC Tactiek YT1
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.6 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Głuszczyk rent richting de bal. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo geeft de bal voor. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Bajúsz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra schiet op doel. Lanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lanka passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Hanczár speelt de bal door. Ilievski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paly krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo passt de bal in één keer door. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Camejo geeft een hoge lob. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - AGT FC 1:0

35e minuut.
Sălăgeanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głuszczyk met een snelle inworp. Cisak geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz springt en kopt de bal. Wajerczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cubans All Star FC - AGT FC 1:1

39e minuut.
Pique Bernabeu geeft een hoge lob. Mesa is nu in balbezit. Kane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cubans All Star FC 53%, AGT FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cubans All Star FC - AGT FC 1:1

46e minuut.
Paly kopt de bal weg. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside met een sublieme pass. Tiến Ðức is nu in balbezit. Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cisak rent richting de bal. Bolognesi geeft een hoge lob. Ilievski kopt de bal weg. Akimowicz rent richting de bal. Akimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
El-Mabrouky is nu in balbezit. Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanczár. Hanczár krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Koçyılmaz kopt de bal weg. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolognesi rent richting de bal. Akimowicz onderschept slim de pass. Akimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Sălăgeanu de bal onder controle te krijgen. Paly bereikt de bal nog maar net als eerste. Paly speelt de bal door. Consuegra rent richting de bal. Consuegra haalt uit met een fantastische trap. Bajúsz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pique Bernabeu zal de hoekschop nemen. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk rent richting de bal. Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - AGT FC 2:1

86e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Bajúsz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cubans All Star FC - AGT FC 3:1

88e minuut.
Ironside probeert de bal met de borst te controleren. Ilievski onderschept slim de pass. Ilievski geeft de bal voor. Cisak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Głuszczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cubans All Star FC 51%, AGT FC 49%.
Cubans All Star FC - AGT FC 3:1