Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cracks2015 LatinGol
Normal Tactiek FTrTw-v1.0 Back
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 52.7
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


3e minuut.
Bin kopt de bal weg. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang is nu in balbezit. Chang schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:1

4e minuut.
Ponce rent richting de bal. Bin geeft de bal voor. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:2

5e minuut.
Sütöri rent richting de bal. Sütöri geeft de bal voor. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft een hoge lob. De la Puente springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kubiński probeert naar een medespeler te passen. Bin speelt de bal door. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:3

9e minuut.
Fulton heeft problemen om de bal te vangen. Sütöri rent richting de bal. Kubiński met een sublieme pass. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang passt de bal zonder na te denken. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Martí is nu in balbezit. Kubiński geeft de bal voor. Chang kopt de bal weg. De la Puente rent richting de bal. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente passt de bal zonder na te denken. Rofes is nu in balbezit. Rofes geeft een lange en hoge pass. Kubiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Fernández met een harde bal richting middenveld. Bin kopt de bal weg. Chang heeft problemen om de bal te vangen. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubiński geeft een hoge lob. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. Prado probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hidalgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:4

26e minuut.
De la Puente speelt de bal door. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. Rofes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:5

27e minuut.
Paneque is nu in balbezit. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente speelt de bal door. Chang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:6

31e minuut.
De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Puente krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bin kopt de bal weg. Tascón speelt de bal door. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:7

34e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Chang is nu in balbezit. Chang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:8

35e minuut.
Carbonell geeft een lange en hoge pass. Bin rent richting de bal. Bin geeft een hoge lob. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:9

36e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Klungelig pakt Montano de bal. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. Rofes speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidalgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:10

38e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tascón wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:11

40e minuut.
Rofes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bin met een snelle inworp. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kubiński geeft een hoge lob. Chang kopt de bal weg. Carbonell kan de bal niet met de borst controleren. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tascón speelt de bal door. Kubiński rent richting de bal. Kubiński passt de bal in één keer door. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cracks2015 88%, LatinGol 12%.
cracks2015 - LatinGol 0:11

49e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Prado kopt de bal weg. Linares kan de bal niet met de borst controleren. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:12

50e minuut.
Bin passt de bal zonder na te denken. Chang is nu in balbezit. Chang met een sublieme pass. Bin geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tascón geeft een hoge lob. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Paneque kopt de bal weg. Kubiński geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tascón passt de bal zonder na te denken. Prado rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. De la Puente rent richting de bal. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidalgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:13

58e minuut.
Tompos onderschept slim de pass. Tompos geeft de bal voor. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:14

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bin met de inworp. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Chang rent richting de bal. Chang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:15

64e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompos onderschept slim de pass. Tompos passt de bal in één keer door. Kubiński geeft de bal voor. De la Puente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Kubiński geeft de bal voor. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Fernández trapt de bal weg van het doel. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor. Chang krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:16

72e minuut.
Bin met een snelle inworp. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón geeft een lange en hoge pass. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bin passt de bal zonder na te denken. Daar is Kubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubiński passt de bal in één keer door. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández trapt de bal weg van het doel. Kubiński geeft een hoge lob. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Montano is nu in balbezit. Tascón onderschept slim de pass. Tascón met een sublieme pass. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Bin is nu in balbezit. Bin geeft een hoge lob. De la Puente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:17

82e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles passt de bal in één keer door. Tascón met een sublieme pass. Chang is nu in balbezit. Chang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bin passt de bal zonder na te denken. Kubiński speelt de bal door. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:18

86e minuut.
Tascón geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Bin rent richting de bal. Bin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chang rent richting de bal. Chang geeft de bal voor. Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hidalgo zal de hoekschop nemen. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cracks2015 - LatinGol 0:19

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bin met een snelle inworp. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft een hoge lob. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Fernández bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cracks2015 86%, LatinGol 14%.
cracks2015 - LatinGol 0:19