Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_KnK FC Madwolves
Primera Tactiek qqq
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 58.8
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Şerbănescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Papastratos de bal onder controle te krijgen. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński draait met de bal, schiet en ... Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - FC Madwolves 1:0

11e minuut.
Grabkowski geeft de bal voor. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński passt de bal in één keer door. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu schiet op doel. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Şerbănescu passt de bal in één keer door. Varró rent richting de bal. Varró passt de bal in één keer door. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kormány probeert de bal aan de voet te houden. Varró is nu in balbezit. Varró geeft de bal voor. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hinz geeft een lange en hoge pass. Daar is Grabkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_KnK - FC Madwolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 43%, FC Madwolves 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_KnK - FC Madwolves 1:1

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Hinz geeft de bal voor. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kutuzov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutuzov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mateiaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Hagenauw passt de bal in één keer door. Varró probeert naar een medespeler te passen. Papastratos is nu in balbezit. Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

62e minuut.
Papastratos is nu in balbezit. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško passt de bal zonder na te denken. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_KnK - FC Madwolves 2:1

65e minuut.
Klungelig pakt Bolger de bal. Teodorescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolger. Bolger krijgt een gele kaart. Teodorescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varró zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teodorescu springt en kopt de bal. Gurău bokst de bal weg.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kieliński zal de hoekschop nemen. Hagenauw kopt de bal weg. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Soler onderschept slim de pass. Şerbănescu rent richting de bal. Milewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Milewicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Trejos probeert de bal aan de voet te houden. Kieliński rent richting de bal. Kieliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kormány de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Varró geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kutuzov speelt de bal door. Milewicz heeft problemen om de bal te vangen. Milewicz passt de bal met de wreef. Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov schiet op doel. Mateiaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mateiaş trapt de bal weg. Hagenauw kopt de bal weg. Teodorescu speelt de bal door. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čomić. Teodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şerbănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teodorescu rent richting de bal. Trejos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trejos krijgt een gele kaart. Teodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodorescu neemt de penalty, wat een uithaal! Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gurău speelt de bal door. Cervantes kopt de bal weg. Varró probeert naar een medespeler te passen. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kieliński onderschept slim de pass. Kieliński geeft een lange en hoge pass. Hagenauw kopt de bal weg. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Konsa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milewicz de bal. Met opzet legt Varró zijn tegenspeler op de grond. Varró is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_KnK 42%, FC Madwolves 58%.
FC_KnK - FC Madwolves 2:1