Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machanical Orange KnkCuba
MACH 43W2-0A Tactiek ya1
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 43.3
outstanding Schieten adequate
formidable Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso geeft de bal voor. Fumero rent richting de bal. Fumero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Machniak geeft de bal voor. Sarotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 1:0

8e minuut.
Kutryb geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gardašević de bal onder controle te krijgen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 2:0

10e minuut.
Montano rent richting de bal. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft de bal voor. Fumero krijgt zijn hoofd ertegen. Smółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Alfonso geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beijers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fajardo neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso passt de bal met de wreef. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero schiet op doel. Smółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 3:0

17e minuut.
Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano geeft een lange en hoge pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Smółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 4:0

26e minuut.
Montano passt de bal in één keer door. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Fumero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 5:0

31e minuut.
Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso rent richting de bal. Alfonso speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 6:0

39e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carvajal passt de bal in één keer door. Alonso geeft de bal voor. Fumero rent richting de bal. Fumero draait met de bal, schiet en ... Smółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alfonso geeft de bal voor. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 7:0

45e minuut.
Montano passt de bal met de wreef. Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 33%, KnkCuba 67%.
Machanical Orange - KnkCuba 8:0

46e minuut.
Galić is nu in balbezit. Kutryb onderschept slim de pass. Kutryb geeft een hoge lob. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Fumero rent richting de bal. Fumero haalt uit met een fantastische trap. Smółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 9:0

50e minuut.
Sarotti geeft een hoge lob. Fumero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 10:0

59e minuut.
Machniak neemt vlug de vrije trap. Carvajal geeft een hoge lob. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel. Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alonso met de inworp. Alfonso met een sublieme pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cordovez verovert de bal door een tackle van achteren. Cordovez speelt de bal door. Kutryb geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fumero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 11:0

67e minuut.
Sarotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montano is nu in balbezit. Montano geeft een hoge lob. Fumero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 12:0

70e minuut.
Sarotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galić rent richting de bal. Galić geeft een hoge lob. Barata rent richting de bal. Barata schiet op doel. Tuñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Alfonso rent richting de bal. Alfonso met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Smółka bokst de bal weg. Sarotti controleert de bal met de borst. Fumero is nu in balbezit. Fumero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 13:0

75e minuut.
Montano met een sublieme pass. Klungelig pakt Carvajal de bal. Carvajal speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Smółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cordovez speelt de bal door. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso speelt de bal door. Fumero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Machanical Orange - KnkCuba 14:0

81e minuut.
Lippus rent richting de bal. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso geeft een hoge lob. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machanical Orange 31%, KnkCuba 69%.
Machanical Orange - KnkCuba 14:0