Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clash[FC] aNTi_]FuLL[
AncasDeRene Tactiek 6
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 61.3
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Maneta is nu in balbezit. Maneta geeft een hoge lob. Razis probeert naar een medespeler te passen. Pištořík is nu in balbezit. Pištořík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneta geeft een hoge lob. Razis kopt de bal weg. Lindomar rent richting de bal. Lindomar schiet op doel. Morgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Roca passt de bal in één keer door. Noa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík begaat een overtreding. Pištořík krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Maneta geeft een lange en hoge pass. Darcourt controleert de bal met de borst. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - aNTi_]FuLL[ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 34%, aNTi_]FuLL[ 66%.
Clash[FC] - aNTi_]FuLL[ 0:1

46e minuut.
Lindomar passt de bal met de wreef. Maneta rent richting de bal. Maneta geeft de bal voor. Lindomar rent richting de bal. Lindomar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Razis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen. Morgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Curcija passt de bal zonder na te denken. Maneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneta passt de bal in één keer door. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Talbot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Razis is nu in balbezit. Razis geeft een hoge lob. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clash[FC] - aNTi_]FuLL[ 0:2

89e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway probeert naar een medespeler te passen. Noa is nu in balbezit. Razis onderschept slim de pass. Razis haalt uit met een fantastische trap. Morgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clash[FC] 39%, aNTi_]FuLL[ 61%.
Clash[FC] - aNTi_]FuLL[ 0:2