Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnoticos Avispas FC APK
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tkocz onderschept slim de pass. Tkocz geeft een hoge lob. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää draait met de bal, schiet en ... Pons werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto met een sublieme pass. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää haalt uit met een fantastische trap. Pons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 0:1

10e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saaripää de bal. Saaripää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 0:2

12e minuut.
Tkocz is nu in balbezit. Tkocz geeft een lange en hoge pass. Montoya controleert de bal met de borst. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Alfonso speelt de bal door. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft de bal voor. Macieszczuk is nu in balbezit. Macieszczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gourriel trapt de bal weg. Alfonso kopt de bal weg. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. Korczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:2

36e minuut.
Alfaro schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Perebinha trapt de bal weg van het doel. Saaripää rent richting de bal. Saaripää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pons trapt de bal weg van het doel. Prieto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gil de bal onder controle te krijgen. Saaripää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaripää draait met de bal, schiet en ... Pons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gil kopt de bal weg. Tkocz rent richting de bal. Tkocz met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft een hoge lob. Paal!

45e minuut.
Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk met een sublieme pass. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää haalt uit met een fantastische trap. Pons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Avispas 73%, FC APK 27%.
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:3

46e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto speelt de bal door. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:4

52e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk geeft een lange en hoge pass. Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:5

57e minuut.
Ţirtea geeft een hoge lob. Velasco rent richting de bal. Velasco met een sublieme pass. Saaripää heeft problemen om de bal te vangen. Saaripää draait met de bal, schiet en ... Pons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:6

64e minuut.
Macieszczuk speelt de bal door. Tkocz is nu in balbezit. Tkocz geeft een lange en hoge pass. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää draait met de bal, schiet en ... Pons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:7

72e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco geeft de bal voor. Saaripää krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barabesi geeft een lange en hoge pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft de bal voor. Saaripää heeft problemen om de bal te vangen. Saaripää haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea met een sublieme pass. Velasco met een sublieme pass. Saaripää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaripää draait met de bal, schiet en ... Pons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macieszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macieszczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Avispas 74%, FC APK 26%.
Hipnoticos Avispas - FC APK 1:8