Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Barracuda San Agustín FC
First 442 Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26.6 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Banini speelt de bal door. Klungelig pakt Sučević de bal. Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Adilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trawiński rent richting de bal. Trawiński speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ulacia speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Maguire is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel. Károlyi bokst de bal weg.

34e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Vlaszák rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Barracuda - San Agustín FC 0:1

36e minuut.
Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński probeert naar een medespeler te passen. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Barracuda 55%, San Agustín FC 45%.
La Barracuda - San Agustín FC 0:1

47e minuut.
Aspiazu geeft de bal voor. Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kövecses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Döbel met de inworp. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Saares rent richting de bal. Saares passt de bal in één keer door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mujica passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Döbel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karovič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Barracuda - San Agustín FC 0:2

85e minuut.
Döbel passt de bal met de wreef. Adilov rent richting de bal. Adilov passt de bal in één keer door. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Barracuda - San Agustín FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Barracuda 62%, San Agustín FC 38%.
La Barracuda - San Agustín FC 1:2