Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pinar del Río Sedientos Tinajeros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Inworp. Astiazarain met een snelle inworp. Durán rent richting de bal. Durán geeft een lange en hoge pass. Beatón heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Durán is nu in balbezit. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscoso krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibáñez met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 46%, Sedientos Tinajeros 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 0:0

53e minuut.
Morgado rent richting de bal. Córdoba rent richting de bal. Morgado maakt een afschuwelijke overtreding. Morgado krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán rent richting de bal. Durán passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Astiazarain trapt de bal weg van het doel. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel. Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 1:0

58e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Moscoso rent richting de bal. Moreno rent richting de bal. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Pou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lima rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Lima schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lima is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Moreno roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Moreno kan niet meer verder spelen. Alonso komt het veld opgelopen. Oquendo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Membribes kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 1:1

85e minuut.
Faife speelt de bal door. Brito speelt de bal door. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain passt de bal zonder na te denken. Durán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 49%, Sedientos Tinajeros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 1:1