Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLOMEROS Real Club VHS
433 Tactiek NEW TEST
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 42.1
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
van Veldhoven is nu in balbezit. van Veldhoven passt de bal met de wreef. Szalma met een sublieme pass. Armada rent richting de bal. Armada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov rent richting de bal. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Torkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkoš speelt de bal door. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:1

17e minuut.
Inworp. Civelek met de inworp. Talıbov met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski schiet op doel. Villalobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:2

19e minuut.
Orama probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Szalma met de inworp. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Civelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Armada rent richting de bal. Armada speelt de bal door. Villalobos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biegalski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:3

28e minuut.
Civelek kopt de bal weg. Daar is Biegalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada is nu in balbezit. Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Talıbov rent richting de bal. Talıbov met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Orama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szalma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Civelek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Torkoš met een snelle inworp. Biegalski rent richting de bal. Biegalski passt de bal in één keer door. Armada rent richting de bal. Armada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civelek met een snelle inworp. Armada rent richting de bal. Armada haalt uit met een fantastische trap. Canto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Civelek rent richting de bal. van Veldhoven is nu in balbezit. van Veldhoven met een sublieme pass. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek geeft een lange en hoge pass. Villalobos bokst de bal weg. Biegalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 83%, Real Club VHS 17%.
COLOMEROS - Real Club VHS 0:4

47e minuut.
Torkoš passt de bal met de wreef. Armada is nu in balbezit. Talıbov rent richting de bal. Talıbov geeft een hoge lob. Biegalski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Biegalski is nu in balbezit. Armada rent richting de bal. Armada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Civelek geeft een hoge lob. Villalobos bokst de bal weg.

58e minuut.
Szalma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov met een sublieme pass. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. İnanır komt het veld opgelopen. Wolters komt het veld opgelopen.

62e minuut.
İnanır kopt de bal weg. Carrasana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:5

66e minuut.
van Veldhoven heeft problemen om de bal te vangen. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters is nu in balbezit. Wolters met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:6

67e minuut.
Wolters probeert naar een medespeler te passen. İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır speelt de bal door. Klungelig pakt Biegalski de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szalma rent richting de bal. Szalma probeert naar een medespeler te passen. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:7

70e minuut.
Torkoš is nu in balbezit. Szalma is nu in balbezit. Szalma speelt de bal door. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
İnanır passt de bal zonder na te denken. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orama de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:8

73e minuut.
Daar is Biegalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Carrasana de bal. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Villalobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:9

75e minuut.
Méndez rent richting de bal. Civelek verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek probeert naar een medespeler te passen. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Canto probeert naar een medespeler te passen. Torkoš met een sublieme pass. Klungelig pakt İnanır de bal. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:10

79e minuut.
Canto met een sublieme pass. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski onderschept slim de pass. Daar is Biegalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Biegalski rent richting de bal. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:11

81e minuut.
Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek speelt de bal door. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Torkoš speelt de bal door. Szalma met een sublieme pass. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLOMEROS - Real Club VHS 0:12

87e minuut.
Szalma geeft de bal voor. İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır met een sublieme pass. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLOMEROS 92%, Real Club VHS 8%.
COLOMEROS - Real Club VHS 0:12