Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriocx Hiperactivos Tunas
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Pequeño is nu in balbezit. Várnai onderschept slim de pass. Várnai met een sublieme pass. Klungelig pakt Dykman de bal. Dykman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Izbiński de bal onder controle te krijgen. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński met een sublieme pass. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson met een sublieme pass. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. Matamoros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 1:0

26e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski passt de bal met de wreef. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. Matamoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 2:0

39e minuut.
Arango rent richting de bal. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo geeft een lange en hoge pass. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 3:0

42e minuut.
Beatón is nu in balbezit. Orama begaat een overtreding. Beatón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrzetuski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibarra springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 4:0

45e minuut.
Dykman geeft een lange en hoge pass. Matamoros met een sublieme pass. Jackson kopt de bal weg. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 25%, Hiperactivos Tunas 75%.
Oriocx - Hiperactivos Tunas 4:0

46e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Beatón begaat een overtreding. Morgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morgado met een snel genomen vrije trap. Daar is Godulyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Matamoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 5:0

55e minuut.
Dykman is nu in balbezit. Pequeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dykman raakt geblesseerd tijdens het duel. Várnai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beatón rent richting de bal. Beatón schiet op doel. Matamoros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Echemendia de bal. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. Matamoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 6:0

60e minuut.
Bello rent richting de bal. Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal zonder na te denken. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crespo trapt de bal weg. Jackson kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - Hiperactivos Tunas 7:0

68e minuut.
Boyanov speelt de bal door. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson geeft de bal voor. Beatón is nu in balbezit. Beatón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Echemendia trapt de bal weg. Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Orama rent richting de bal. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Izbiński onderschept slim de pass. Skrzetuski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linares. Skrzetuski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 25%, Hiperactivos Tunas 75%.
Oriocx - Hiperactivos Tunas 7:0