Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davao Aguilas F.C. Real San Rafael C.F.
433 Tactiek Cup Final 2
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 58.9
goed Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Cua heeft problemen om de bal te vangen. Tiberino rent richting de bal. Tiberino passt de bal met de wreef. Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Navalta heeft problemen om de bal te vangen. Navalta passt de bal in één keer door. Tandoc met een sublieme pass. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:1

22e minuut.
Awitan kopt de bal weg. Tandoc probeert de bal met de borst te controleren. Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Bariring heeft problemen om de bal te vangen. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Yoro geeft een hoge lob. Daar is Qurbanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magsayo onderschept slim de pass. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Lapitan met een sublieme pass. Awitan kopt de bal weg. Tandoc met een sublieme pass. Bariring heeft problemen om de bal te vangen. Bariring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:2

36e minuut.
Yoro probeert naar een medespeler te passen. Magsayo rent richting de bal. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:3

39e minuut.
Lacbawan verovert de bal door een tackle van achteren. Lacbawan probeert naar een medespeler te passen. Bariring rent richting de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ... Lapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 74%, Real San Rafael C.F. 26%.
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:4

47e minuut.
Hernández González met een sublieme pass. Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Awitan speelt de bal door. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bariring heeft problemen om de bal te vangen. Bariring geeft een hoge lob. Yoro is nu in balbezit. Yoro geeft een hoge lob. Bariring springt en kopt de bal. Lapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Daar is Bariring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring passt de bal in één keer door. Awitan is nu in balbezit. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lapitan trapt de bal weg. Awitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc speelt de bal door. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... Lapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tandoc neemt de hoekschop. Magsayo probeert de bal met de borst te controleren. Yoro rent richting de bal. Yoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:5

69e minuut.
Awitan passt de bal met de wreef. Bariring rent richting de bal. Taupo rent richting de bal. Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Awitan onderschept slim de pass. Awitan passt de bal met de wreef. Daar is Bariring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:6

86e minuut.
Awitan passt de bal zonder na te denken. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc passt de bal met de wreef. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davao Aguilas F.C. 77%, Real San Rafael C.F. 23%.
Davao Aguilas F.C. - Real San Rafael C.F. 0:6