Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Gems Poison Girls
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Pamuspusan rent richting de bal. Miglio onderschept slim de pass. Miglio passt de bal in één keer door. Teitursson is nu in balbezit. Teitursson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 0:1

2e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pamuspusan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez speelt de bal door. Miglio rent richting de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 0:2

8e minuut.
Daar is Olala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miglio rent richting de bal. Teitursson rent richting de bal. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ... Ygot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 0:3

12e minuut.
Caday passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Miglio passt de bal met de wreef. Teitursson kan de bal niet met de borst controleren. Teitursson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 0:4

25e minuut.
Román raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panahon komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Caday probeert naar een medespeler te passen. Agbay met een sublieme pass. Fajardo is nu in balbezit. Teitursson onderschept slim de pass. Teitursson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ygot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Miglio de bal. Ygot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miglio is nu in balbezit. Miglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 0:5

30e minuut.
Vatle onderschept slim de pass. Vatle geeft de bal voor. Klungelig pakt Varjan de bal. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ridao rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ridao met een snelle inworp. Sadangsal is nu in balbezit. Sadangsal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanghal rent richting de bal. Dalig verovert de bal door een tackle van achteren. Dalig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 1:5

35e minuut.
Varjan passt de bal zonder na te denken. Daar is Teitursson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teitursson passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Ygot trapt de bal weg. Chávez kopt de bal weg. Klungelig pakt Miglio de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ygot met een harde bal richting middenveld. Pagaspas kopt de bal weg. Varjan heeft problemen om de bal te vangen. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Gems 65%, Poison Girls 35%.
FA Gems - Poison Girls 1:6

50e minuut.
Lawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday verovert de bal door een tackle van achteren. Caday passt de bal met de wreef. Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson schiet op doel. Ygot bokst de bal weg.

51e minuut.
Pamuspusan speelt de bal door. Ridao is nu in balbezit. Met opzet legt Vatle zijn tegenspeler op de grond. Vatle krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Tanghal kopt de bal weg. Niguidula speelt de bal door. Agbay heeft problemen om de bal te vangen. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 1:7

62e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez speelt de bal door. Vatle met een sublieme pass. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pagaspas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Teitursson de bal. Cabunoc rent richting de bal. Teitursson verovert de bal door een tackle van achteren. Teitursson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sadangsal is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio schiet op doel. Ygot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Gems - Poison Girls 1:8

78e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Olala begaat een overtreding. Chávez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chávez met een snel genomen vrije trap. Miglio springt en kopt de bal. Ygot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Gems 73%, Poison Girls 27%.
FA Gems - Poison Girls 1:8