Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriental Blades Sogod Soccers
Normal Tactiek ph
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Candao bereikt de bal nog maar net als eerste. Manotoc verovert de bal door een tackle van achteren. Manotoc passt de bal zonder na te denken. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mangtalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangtalan passt de bal met de wreef. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ligaya de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manotoc zal de hoekschop nemen. Sârgu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ginubatan geeft een hoge lob. Inworp. Yacapin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangtalan rent richting de bal. Mangtalan draait met de bal, schiet en ... Suyat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Manlangit geeft een lange en hoge pass. Mangaya geeft een hoge lob. Tagarro is nu in balbezit. Tagarro schiet op doel. Marincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Izazola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriental Blades - Sogod Soccers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Blades 49%, Sogod Soccers 51%.
Oriental Blades - Sogod Soccers 1:0

52e minuut.
Banting passt de bal in één keer door. Mangtalan rent richting de bal. Mangtalan passt de bal in één keer door. Riccardi rent richting de bal. Riccardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Riccardi rent richting de bal. Duyan onderschept slim de pass. Duyan passt de bal met de wreef. Manotoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Manotoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Duyan is nu in balbezit. Duyan passt de bal in één keer door. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi draait met de bal, schiet en ... Suyat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oriental Blades - Sogod Soccers 1:1

74e minuut.
Mangtalan rent richting de bal. Mangtalan speelt de bal door. Banting geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riccardi de bal. Riccardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Candao passt de bal met de wreef. Manlangit rent richting de bal. Sârgu rent richting de bal. Manlangit verovert de bal door een tackle van achteren. Manlangit schiet op doel. Marincea bokst de bal weg.

87e minuut.
Tagarro rent richting de bal. Manlangit is nu in balbezit. Galicia is nu in balbezit. Manlangit onderschept slim de pass. Manlangit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriental Blades 55%, Sogod Soccers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriental Blades - Sogod Soccers 1:1