Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Blades Swabe Lagoon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadap met een snelle inworp. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Licud bereikt de bal nog maar net als eerste. Licud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Singson bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Buhain met een snelle inworp. Tubongbanua rent richting de bal. Tubongbanua geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Swabe Lagoon 1:0

37e minuut.
Singson rent richting de bal. Tubongbanua verovert de bal door een tackle van achteren. Tubongbanua probeert naar een medespeler te passen. Licud is nu in balbezit. Licud haalt uit met een fantastische trap. Magsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Swabe Lagoon 2:0

39e minuut.
Tubongbanua rent richting de bal. Licud rent richting de bal. Tubongbanua is nu in balbezit. Licud is nu in balbezit. Licud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Swabe Lagoon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 39%, Swabe Lagoon 61%.
South Blades - Swabe Lagoon 3:0

67e minuut.
Aclan met een sublieme pass. Licud is nu in balbezit. Tubongbanua rent richting de bal. Tubongbanua haalt uit met een fantastische trap. Magsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Swabe Lagoon 4:0

69e minuut.
Huedem controleert de bal met de borst. Adlao is nu in balbezit. Huedem onderschept slim de pass. Daoang onderschept slim de pass. Daoang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Licud bereikt de bal nog maar net als eerste. Manipula verovert de bal door een tackle van achteren. Manipula met een sublieme pass. Matulac rent richting de bal. Matulac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 51%, Swabe Lagoon 49%.
South Blades - Swabe Lagoon 4:0